25 yaşındaki Emrullah'a acı veda

Hendek’te Nehirde balık tutmak isterken boğularak hayatını kaybeden 25 yaşında ki Emrullah Şimşek gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hendek’te 5 gün önce arkadaşları ile birlikte balık tutmaya giden ve Nehir’e kapılarak hayatını kaybeden 25 yaşında ki Emrullah Şimşek’in cenazesi Kahraman mahallesinde ki hanesine getirildi.

Acılı Baba Mustafa Şimşek ve Şimşek ailesi taziyeleri gözyaşları ile kabul ederken Emrullah Şimşek’in cenazesi Kahraman Mahallesi camiine getirildi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Şenay Sakal, Hendek Belediye Meclis üyeleri, SP İlçe Başkanı Ferhan Ağra Kahraman Mahallesinde ki Şimşek ailesinin evine giderek taziyelerini ilettiler.

Siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşların katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından 25 yaşında hayatını kaybeden bir çocuk babası Emrullah Şimşek dualarla son yolculuğuna uğurlanarak Kahraman Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verildi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]