24 saat içinde ilimizde bu olaylar meydana geldi

27 Mart 2017 Pazartesi günü ilimizde meydana gelen olayların raporu yayınlandı. İşte o olaylar:

Birimi SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi KAYIP EŞYA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü meydana gelen Kayıp Eşya olayı ile ilgili Müşteki A.Ö.(E.1996) isimli şahıs kullanmış olduğu cep telefonunu kaybettiğini, telefonunun bulunarak tarafına teslim edilmesini istediğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü Güllük Mah. Cadde üzerinde Şüpheli O.İ.(E.1991) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 ** *** plaka sayılı aracı 1,93 promil alkollü olarak kullandığı esnada maddi hasarlı trafik kazasına karıştığı tespit edilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi KAYIP ŞAHIS

Olay Özeti: 27.03.2017günü Müşteki Y.K.(E.1962) isimli şahıs kızı olan 2001 doğumlu C.K.'nin sabah işe gitmek için evden çıktığını, saat:08.00 sıralarında işyerinden aranarak kızının işe gitmediğini öğrendiğini, kızının telefonunu defalarca aramasına rağmen ulaşamadığını, kızının hayatından endişe ettiğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 12.03.2017 günü S.E.A.H tanzim etmiş olduğu adli rapora istinaden Müşteki Ş.T.(E.1985)'nin alınan beyanında evde küçük yaştaki oğlu M.E.T.(2014)'nin oyun oynarken ayağından yaralandığını, oğlunu hastaneye götürerek tedavsini yaptırdığını, olay ile ilgili kimseden dava ve şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ADAPAZARI

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü Cumhuriyet Mah. meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Ö.A.(E.1989) isimli şahıs sevk ve idaresindeki 81 ** *** plaka sayılı aracı ile Cumhuriyet Mah. sokak üzerinde seyir halinde bulunduğunu, kontrolsüz kavşağa girdiği esnada sağ tarafından gelen bir aracın kendi aracına sağ taraftan çarptığını, kazadan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü Sakarya Otoban Gişelerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 18 ** *** plaka sayılı araç sürücüsü Şüpheli Ç.Ç.(E.1969) isimli şahsın yapılan alkol kontrolünde Alkollü olarak araç kullandığı tespit edilmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 26.03.2017 günü Arifiye Fatih Mah. Sokak üzerinde meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Mağdur 2013 doğumlu Ç.S.(E.) isimli çocuğa sokak üzerinde bisiklet ile gezdiği esnada Şüpheli Z.Y.(E.1979) idaresindeki 54 ** *** plakalı aracın hafif şekilde çarpması sonucu olayın meydana geldiği anlaşılmış, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi İŞ KAZASI

Olay Özeti: 21.03.2017 meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili iş yerinde çalışan Müşteki F.Ş.(E.1991) eline malzeme düşmesi neticesi elinde kesi oluştuğunu, hastaneye giderek tedavsini olduğunu, olay ile ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ARİFİYE

Olay Adi İŞ KAZASI

Olay Özeti: 15.03.2017 günü meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili Müşteki B.A.(E.1975) isimli şahıs iş yerinde çalıştığı esnada elinde bulunan teli elinden kaçırması neticesi telin göğsüne çarpması ile yaralandığını, hastaneye giderek tedavsini olduğunu, olay ile ilgili kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - ERENLER

Olay Adi TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti: 26.03.2017 günü Şüpheli İ.K.(E.1990) isimli şahıs arkadaşları ile bir miktar alkol aldıklarını, 54 ** *** plaka sayılı araç ile gezmeye çıktıklarını, araç ile Sakarya Merkeze cadde üzerinde seyir halinde oldukları esnada aracın kavşakda lastiğinin patlaması sonucu aracın sürücüsü ve alkolsüz olan S. isimli şahsın araçtan inerek ayrıldığını, daha sonrasında kendisininde aracın yolda kalmaması için aracı petrol istasyonuna götürdüğünü beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi YANGIN

Olay Özeti: 26.03.2017 günü Müşteki A.S.(E.1972) isimli şahıs kendisine ait olan barakının yandığını öğrendiğini, itfaiyenin gerekli söndürme çalışmasını yaptığını, olaydan dolayı 4000 TL zararının olduğunu, barakısını yakarak maddi zarar veren şahıslardan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi KAYIP EŞYA

Olay Özeti: 24.03.2017 günü Müşteki S.Y.(K.1998) isimli şahıs yemekhanede yemek yediğini, daha sonra odasına çıktığını, odasında iken içerisinde 0543 ** *** nolu Gsm hattının takılı olduğu cep telefonunun yanında olmadığını fark ettiğini, olay ile ilgili olarak kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 09.03.2017 günü İstiklal Mah. Cadde üzerinde meydana gelen olay ile ilgili Müşteki E.A.(E.1990) isimli şahıs sevk ve idaresindeki 35 ** *** plakalı motosikleti ile seyir ettiğini, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yere düşerek hafif şekilde yaralandığını, olay ile ilgili kimseden dava ve şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - SERDİVAN

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 21.03.2017 günü Beşköprü caddesi üzerinde meydana gelen Trafik Kazası olayı ile ilgili sürücü A.K.(E.1977) sevk ve idaresindeki 54 ** *** plakalı minibsü yol kenarına park ederek kapısını açtığı sırada ekobisi ile yoldan geçen R.C.(E.1982) isimli şahsın aracın açık kapısana çarpması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, olay ile ilgili taraflar davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - HENDEK

Olay Adi TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü meydana gelen olay ile ilgili Başpınar Mahallesinde Cadde üzerinde bir şahsın alkollü araç kullandığı ihbarı üzerine yapılan kontrollerde alkollü araç kullandığı tespit edilen Şüpheli H.K.(E.1975) isimli şahıs ile ilgili gerekli tahkikata başlanlımıştır.

Birimi SAKARYA - HENDEK

Olay Adi İŞ KAZASI

Olay Özeti: 27.03.2017 günü Yeni Mahallesinde meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili Müşteki D.İ.(E.1965) isimli şahıs temizlik şirketine bağlı temizlik görevlisi olarak çalıştığını, temizlik yaptığı esnada farkında olmadan masanın üzerinede bulunan kullanılmış iğnenin sol eline batması sonucu yaralandığını, kazanın tamamen kendi kusurundan kaynaklandığını, kazadan dolayı kimse hakkında davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - HENDEK

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü meydana gelen olay ile ilgili D-100 üzeri Hendek istikametinden Sakraya istikametine seyir halinde bulunan Müşteki/Şüpheli K.P.(E.1981) isimli şahıs sevk ve idaresindeki 54 ** *** plaka sayılı araç ile karşıdan karışa geçmek üzere yola çıkan içersinde Ş.C.(K.1977)'nin yolcu olarak bulunduğu ve N.C.(E.1976)'nın kullandığı 45 ** *** plaka sayılı araç ile çarpışması sonucu kaza olayının meydana geldiğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - KARASU

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü meydana gelen olay ile ilgili Müşteki Y.A.(E.1962) isimli şahıs mikser aracı yıkarken gözüne asit sıçraması sonucu yaralandığını, hasteneye giderek tedavsini olduğunu, işyerinin gözlük vermesine rağmen az bir işlem olduğu için gözlüğü takmadığını, olayın dikkatsizliğinden kaynaklandığını, olay ile ilgili her hangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiş konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - KARASU

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 26.03.2017 günü meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Mağdur M.B.İ.(E.2000) isimli şahıs 34 ** *** plakalı araçla seyir halinde iken kaza yaptıklarını, olay ile ilgili kimseden dava ve şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Birimi SAKARYA - SAPANCA

Olay Adi TAKSİRLE YARALAMA

Olay Özeti: 27.03.2017 günü Tepebaşı Mahallesinde meydana gelen Trafik Kazası olayı ile ilgili Mağdur B.Y. isimli yaşı küçük şahsın sağ bacağının kırık olduğu öğrenilmiş, olay sonrası şahıs bir üst hastaneye sevk edilmiş, hastanede doktorlar ile yapılan görüşmede şahsın hayati tehlikesinin olmadığı belirtilmiş, Müşteki E.Y.(E.1975) isimli şahsın oğlunun tedavi sürecinde yanında bulunduğu için ifadesine başvurulamamış, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]