23 Nisan, Ferizli'de böyle kutlandı

TBMM’nin Açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yıldönümü Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi spor salonunda düzenlenen programla kutlandı.

Geniş katılımın olduğu 23 Nisan kutlamalarına Ferizli İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ve Belediye Başkanı Ahmet Soğuk başta olmak üzere tüm ilçe protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşıyla başlayan kutlamalarda günün anlam ve önemini belirtme adına konuşmayı Ferizli Ortaokul öğretmeni Mehmet Uyar yaptı.

Konuşmanın ardından program; şiirlerin okunması, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin gösterilerini sunması, İstiklal Marşı oratoryosu, Suriyeli öğrencilerin hazırladığı gösteri, ortaokul öğrencilerinin halk oyunları ve çeşitli yarışmalarla devam etti.

Programın son kısmında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ilkokul ve ortaokullar arası ‘Hayalimdeki 23 Nisan’ konulu resim ve şiir dallarında ve çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]