''17 Nisan itibariyle daha mutlu yarınlara uyanacağız''

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ile birlikte Selahiye, Kuruçeşme, Beşevler ve Beşköprü’deki SERMEK kursiyerlerine misafir oldu.

Kursiyerlerle sohbetinde üretimin önemine değinen Başkan Alemdar, Türkiye’nin bu süreçte hiç olmadığı kadar çalışmaya ve üretmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Alemdar, “15 Temmuz’u birlikte yaşadık. O gün bizim üzerimizde oynamak istedikleri oyunları milletimizin kararlı duruşuyla tutmadı. Şimdi bunu ekonomideki ayak oyunları ile yapmaya çalışıyorlar. Bizim onlara bir cevabımız daha var. Yılmayacağız, yıkılmayacağız; üreteceğiz, çalışacağız. Görevimiz, yaptığımız işin niteliği ne olursa olsun en iyisini yaparak bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

En Güzel Cevabı Milletimiz Verecektir

Başkan Alemdar 16 Nisan’daki referandumun önemine değinerek bu, Türkiye’nin ayağındaki prangalardan kurtulması için en önemli viraj. Hayır diyenlere baktığınızda karşımızda, bu güne kadar memleket için tek bir çivi çakmamış, Türkiye’nin büyümesini istemeyen zihniyeti görüyoruz. İşte 16 Nisan’da bu zihniyete en güzel cevabı sizler vereceksiniz, milletimiz verecek.” dedi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ise mevcut sistemin dezavantajları ile Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’ye kazandıracağı artıları 18 maddeyi tek tek ele alarak anlattı.

Çelik, “Sizler her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bize güç verdiniz. Sizlerden aldığımız destekle önümüze güvenle baktık. İnşallah 17 Nisan sabahı da birlikte daha güzel yarınların sabahına uyanacağız” diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]