17 Ağustos Camii Derneği, çocuklara iftar verdi

Karaman 17 Ağustos Camii Derneği Başkanı Yunus Özçelik, 17 Ağustos Camii “Yaz Kur’an Kursu”na giden öğrencilere İftar verdi. İftar, tüm öğrencilerin katılımıyla, adeta Türkiye’nin en büyük çocuk iftarı oldu.

Karaman 17 Ağustos Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yunus Özçelik, 17 Ağustos Camii Yaz Kur’an Kursu”nda Kur’an-ı Kerim ve dini eğitim alan kız ve erkek öğrenciler ile hocalarına Karaman Kebapçı Bekir Usta’da İftar verdi. Öğrencilerin açık ve nezih bir ortamda birarada İftar yaptığı programa; Karaman 17 Ağustos Camii Derneği Başkanı Yunus Özçelik, Karaman 17 Ağustos Camii İmam Hatibi ve Erkek Kur’an Kursu Hocası Rıdvan Alıkhan, Yenikent Devlet Hastanesi Din Görevlisi Ali Adıgüzel, Karaman 17 Ağustos Camii Kız Kur’an Kursu Hocası Rukiye Can’da hazır bulundu.

Öğrenci ve hocalar ile birlikte

Öğrenciler ve hocalarıyla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karaman 17 Ağustos Camii Derneği Başkanı Yunus Özçelik; “Öncesi rahmet, ortası bereket, sonu da kurtuluş olan 11 ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda bu akşamda oruç ibadetini 17 Ağustos Camimiz Derneği olarak camimizde öğrenim gören yaz dönemi öğrencileri ve öğretmenleriyle beraber açtık. Bu akşam bizi yalnız bırakmayan müdürümüz Suat Eminoğlu başta olmak üzere, öğrencilerimize ve onları yetiştiren tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Düzenlediğimiz İslam aleminin öğrenci iftarını, Allah (c.c) kabul etsin” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]