16 yaşındaki İsmail'den 5 gündür haber yok

Sakarya'da yaşayan 16 yaşındaki İsmail Acar'dan 5 gündür haber alınamıyor.

İddiaya göre, Adapazarı İlçesi Şeker Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan İsmail Acar, geçtiğimiz Çarşamba akşamı 20.30 sularında tamirde olduğunu belirttiği motosikleti almaya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Evden ayrıldıktan sonra bir arkadaşıyla buluşan genç, o saatten sonra eve dönmedi. Saatler ilerledikçe çocuklarına ulaşamayan aile, emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com'a konuşan İsmail Acar'ın annesi, "Oğlumuz, çarşamba akşamı motorumu almaya gidiyorum diye evden çıktı. Saat geç olunca merak ettik. Aradık ama kendisine ulaşamadık. En son görüştüğü arkadaşını aradık. Kendisi bize oğlumuzun motorunu aramaya gittiğini söyledi. Meğersem İsmail, cumartesi günü motorunu çaldırmış. Daha doğrusu bize böyle söylendi. Babası o akşam arabayla çıkarak sokakları aradı. Emniyete giderek başvuruda bulunduk. İsmail, cuma günü arkadaşını aramış ama yanında biri vardır diye hemen telefonu kapatmış. Arkadaşı hemen durumu bize bildirdi. Serdivan'da bulunan bir çay bahçesindeki çalışanlardan birinin telefonunu alarak arama yapmış. Gidene kadar ortalıktan kaybolmuştu. Babası kameralardan o kişinin İsmail olduğunu görmüş. Karasu'da ve Kocaali'de çok akrabamız var. O yüzden oraya da kayıp ilanlarını dağıttık. Oralarda görüldüğüne dair çok telefon aldık ama onlar da sonuçsuz kaldı. Kız arkadaşıyla da görüştük kendisi de hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi. Son olarak dün evimize yakın olan bir caminin orada birkaç arkadaşıyla görülmüş. Babası gidip o çocuklarla da görüştü. İsmail'e daha yeni bir telefon almıştık. O çocuklar İsmail'in ona aldığımız telefonu sattığını ve kendisine giysi aldığını söyledi. Biz kaçırıldığını düşünmüyoruz ama çok endişe ediyoruz. Oğlumu görenlerin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz" dedi.

İsmail Acar'ı görenler şu numarayla iletişime geçebilirler:

Furkan Acar (Babası): 0 534 2837238

Sakarya'da yaşayan 16 yaşındaki İsmail Acar'dan günlerdir haber alınamıyordu. İsmail, bir vatandaşın dikkatiyle bulundu.

Adapazarı İlçesi Şeker Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan İsmail Acar, geçtiğimiz Çarşamba akşamı 20.30 sularında tamirde olduğunu belirttiği motosikleti almaya gideceğini söyleyerek evden ayrılmıştı. Bir arkadaşıyla buluşan genç, o saatten sonra eve dönmemişti. Saatler ilerledikçe çocuklarına ulaşamayan aile, emniyete giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Anne Acar, İsmailin kaybolmasıyla ilgili muhabirimizle konuşup:

"Oğlumuz, çarşamba akşamı motorumu almaya gidiyorum diye evden çıktı. Saat geç olunca merak ettik. Aradık ama kendisine ulaşamadık. En son görüştüğü arkadaşını aradık. Kendisi bize oğlumuzun motorunu aramaya gittiğini söyledi. Meğersem İsmail, cumartesi günü motorunu çaldırmış. Daha doğrusu bize böyle söylendi. Babası o akşam arabayla çıkarak sokakları aradı. Emniyete giderek başvuruda bulunduk. İsmail, cuma günü arkadaşını aramış ama yanında biri vardır diye hemen telefonu kapatmış. Arkadaşı hemen durumu bize bildirdi. Serdivan'da bulunan bir çay bahçesindeki çalışanlardan birinin telefonunu alarak arama yapmış. Gidene kadar ortalıktan kaybolmuştu. Babası kameralardan o kişinin İsmail olduğunu görmüş. Karasu'da ve Kocaali'de çok akrabamız var. O yüzden oraya da kayıp ilanlarını dağıttık. Oralarda görüldüğüne dair çok telefon aldık ama onlar da sonuçsuz kaldı. Kız arkadaşıyla da görüştük kendisi de hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi. Son olarak dün evimize yakın olan bir caminin orada birkaç arkadaşıyla görülmüş. Babası gidip o çocuklarla da görüştü. İsmail'e daha yeni bir telefon almıştık. O çocuklar İsmail'in ona aldığımız telefonu sattığını ve kendisine giysi aldığını söyledi. Biz kaçırıldığını düşünmüyoruz ama çok endişe ediyoruz. Oğlumu görenlerin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz" demişti.

Bulunmasının ardından SakaryaRehberim.com'a konuşan baba Furkan Acar, ''Oğlumuz bir vatandaşın dikkatiyle Donatım civarında bulundu. Kaçırılmamış, kendi isteğiyle evden ayrılmış. Oğlumuza kavuştuğumuz için çok mutluyuz. Emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.'' dedi.


6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]