16 milyonluk projede çalışmalar sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu’da devam eden atık su arıtma tesisi yapım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Rüstem Keleş, “Atık su ve içme suyunda şehrimize uzun yıllar hizmet verecek tesisler inşa etmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Karasu’da çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 16 milyonluk yatırımla ilçemize modern bir Atık su Arıtma Tesisi inşa ediyoruz. Ekiplerimiz projenin kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

Tesislerin devreye alınmasıyla ilçenin atık su sorununa kesin çözüm getirilmiş olacağına da vurgu yapan Rüstem Keleş, “Karasu’ya dünya standartlarında, en ileri düzeyde arıtma sağlayacak bir tesis kazandırıyoruz. Projemiz önemli ölçüde tamamlandı. Atık su toplama havuzlarının imalatı sürüyor. İnşallah arıtma tesisimizle ilçenin atık su sorununa kesin çözüm getireceğiz. Karasu’ nun tüm atık suları, arıtma işleminin ardından doğal ortama deşarj edilecek. Doğal güzellikler korunacak, Karadeniz korunacak” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]