16 İlçede Vatan Nöbeti Sürüyor

Kocaali ve Ferizli’de gerçekleştirilen demokrasi mitinglerine katılan Başkan Toçoğlu, “Darbe girişimine uyurken yakalanırsak karşı koymamız zor olur. Ancak ayakta olduğumuz sürece hiçbir güç bizim karşımızda duramaz. Ve siz böyle bir direniş göstermeye devam ettiğiniz sürece bu korkaklar hiçbir şey yapamazlar. Hamdolsun 16 ilçemizde vatan nöbetimiz sürüyor” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı devam eden demokrasi nöbetleri şehir merkezi ve ilçelerde devam ediyor. Daha önce Hendek ve Akyazı’da programlara katılan Başkan Toçoğlu, son olarak Kocaali ve Ferizli’de toplanan binlerce vatandaşla buluştu. Programlarda AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SESOB Başkanı Hasan Alişan, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları da yer aldı.

Bu Memleket Bizim

İlk olarak Kocaali’de toplanan vatandaşlara hitap eden Başkan Toçoğlu, “Tam 12 gündür bu meydanlarda direnişinizi sürdürüyorsunuz. Günler geçtikçe nasıl bir badire atlattığımızı daha net bir şekilde anlıyoruz. Gerçekten eğer Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla bu meydanları doldurmamış olsaydık, direniş iradesini ortaya koymasaydık, çok daha kötü şeyler olacaktı. Çünkü karşımızda kendisini ayan beyan belli eden bir düşman yok. Bunu unutmamalıyız. Bu memleket bizim. Gidecek başka bir yerimiz yok. Hamdolsun 16 ilçemizde vatan nöbetimiz sürüyor. Allah sizlere güç kuvvet versin” dedi.

Bu İşin Şakası Yok

Programının devamında Ferizlililere seslenen Başkan Zeki Toçoğlu, “Her kılığa giren bu hain terör örgütüne bu şanlı direnişiniz gelecekte hayırla yâd edilecektir. Bu milletten toplanan paralarla maaş alan alçaklar, bu mileltin parasıyla alınan silahlarla vatandaşlarımızı katlettiler. Bu işin hiç şakası yok. Cumhurbaşkanımızın ‘Evlere dönün’ talimatı gelene kadar da bu meydanlardan ayrılmayalım. Bunlar yeni girişimlerde bulunabilirler. Darbe girişimine uyurken yakalanırsak karşı koymamız zor olur. Ancak ayakta olduğumuz sürece hiçbir güç bizim karşımızda duramaz. Ve siz böyle bir direniş göstermeye devam ettiğiniz sürece bu korkaklar hiçbir şey yapamazlar. Görmüşsünüzdür; Cumhurbaşkanımıza suikast düzenleyecek olan hainler lağım kuyularından çıkarıldı. Bunlar işte böyle korkaklar” diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]