15 Temmuz'un kahraman doktoru, Sakarya'ya geldi

Geyve Anadolu Lisesi, Geyve Kaymakamlığının “Değerler Eğitimi Projesi ” kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonunda “Değerler Eğitimi ve Toplum Hizmeti” temalı bir program düzenledi. Programı okulun öğretmeni Mürvet Hazel Öztekin sundu.

Programa; İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Atilla Vardar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Kurum Yöneticileri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Geyve Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda; “15 Temmuz Şehitleri Ruhu ve Demokrasi Mücadelesi.” ve “Kanser İle Mücadele.” konularında konuşmalar yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte söylenmesinden sonra, konuklara, konuşmacı konuk Opr. Dr. Sezai Çelik’in hayat hikayesi slayt eşliğinde sunuldu.

İlk konuşmacı konuk olan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kahramanı Opr. Dr. Sezai Çelik o gece yaşanılanları ve köprüde ki yaşam ile ölüm arasında sıkışan vatandaşların yaşadıklarını slayt eşliğinde anlattı. Konuklar bu açıklamalar sırasında duygusal anlar yaşadı.

Konuşma sonrasında İlçe Kaymakamı İlyas Memiş konuşmacıya teşekkür çiçeği ve karakalem tablosunu hediye etti. Kaymakam İlyas Memiş daha sonra da diğer konuk konuşmacı olan Geyve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kubilay Gündoğdu’ya teşekkür çiçeği ve karakalem tablosunu hediye etti.

Diğer konuşmacı olan; Geyve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kubilay Gündoğdu bayan konuklara karşılaşabilecekleri kanser türleri hakkında bilgiler verdi ve yöneltilen soruları cevapladı.

Konuk konuşmacı Opr. Dr. Sezai Çelik, konuşmasını tamamladıktan sonra İlçe Mezarlığına giderek akrabaların mezarlarını ziyaret etti.

 

GeyveMedya

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]