15 Temmuz'un kahraman doktoru Geyve'ye geliyor

Geyve Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Tepecikler Mahallesi Muhtarlığı, Geyve Kaymakamlığı Değerler Eğitimi projesi kapsamında bayanlara özel 2 konferans düzenliyor.

Düzenlenen “15 Temmuz Şehitlerini anma'' ve  adlı konferansa 15 Temmuz kahramanlarından Operatör Dr. Sezai Çelik konuşmacı olarak katılacak. Çelik, Boğaz Köprüsünde 15 Temmuz gecesi darbecilere göğsünü siper ederken yaralanan gazilerimizi tedavi etmişti. Katılacağı konferansta 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatacak.

Diğer 'Kanserden değil, geç kalmaktan kork.” adlı konferansa ise Geyve Devlet Hastanesi başhekimi Uzman Dr. Kubilay Gündoğdu katılacak. Konferansta, bayanlarda sıkça rastlanan rahim ve göğüs kanseri hakkında konuşma yapıp, gelen soruları yanıtlayacak.

Geyve Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Akkuş ile Tepecikler Mahallesi Muhtarı Cafer Uğural konuyla ilgili ''15 Temmuz şehitlerini anma ve toplum hizmeti kapsamında bayanlara yönelik konferans düzenledik. Bayanlar için kaçırılmaz bir fırsat olan bu konferansa, tüm hanım kardeşlerimiz davetlidir.'' dedi.


Tarih: 02.12. 2016 Cuma
Saat: 15.00
Yer: Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi salonu

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]