" Yıldızların Altında İhracat Zirvesi"

Sakarya Üniversitesi 21 gün 37 derece iş topluluğunun düzenlediği " Yıldızların Altında İhracat Zirvesi" adlı Panel 30 Kasım 2016 Çarşamba Günü saat 11:00 de Saü Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1'de 2 oturum olacak şekilde gerçekleşecek.

Dinleyiciler, İhracatın Yıldızları- Teşvik Ödülleri adlı yarışmanın 15’incisinde 20 ödül alan firmanın 7 tanesini bu panelde bir arada dinleme fırsatı bulacaklar.



İki oturumda gerçekleşecek panelin İlk oturumda, Sakarya Üniversitesi-Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç.Dr.Hakan TUNAHAN’ın konuşmasıyla panele giriş yapılacak. Daha sonra İhracat Performans Ödülünün sahibi Ram Dış Ticaret'in Satış ve Pazarlama Direktörü Zeynep KUMAN,Büyük Ödülün sahibi KORDSA GLOBAL'in Genel Müdür Yardımcısı Ali ÇALIŞKAN ve Özel Ödülün sahibi ZEN Pırlanta'nın Genel Koordinatörü Yiğit AKGÜN’ün konuşmasıyla panel devam edecek.

İkinci Oturumda ise Sakarya Üniversitesi - Uluslararası Ticaret Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Sinan ESEN ve ardından Hizmet İhracatı Ödülünün sahibi Taleworlds'un Genel Müdürü Ali ERKİN,Hizmet İhracat Ödülünün sahibi COMODO Group'un EMEA Bölge Şatış Başkan Yardımcısı Erdem ERİŞ,İnovasyon Şampiyonu Ödülünün sahibi Pilotcar'ın Genel Müdürü Şükrü ÖZKILIÇ,Kreatif Ürün Ödülünün sahibi İpeker Tekstil'in Yönetim Kurulu Üyesi İhsan İPEKER konuşmalarını gerçekleştireceklerdir.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]