Fevzi Kılıç'tan 18 Mart açıklaması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Başkan Kılıç açıklamasında, "Çanakkale Zaferi; Vatan ve Bayrak sevgisinin en büyük göstergesi, insanlık tarihininde en büyük zaferidir" ifadelerini kullandı.

Çanakkale Zaferi ile tüm dünyanın Çanakkale'nin geçilmez olduğunu öğrendiğini belirten AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, "Çanakkale Zaferi; Vatan ve Bayrak sevgisinin en büyük göstergesi, insanlık tarihininde en büyük zaferidir. Türk Milletinin bağımsızlığı ve Vatanı söz konusu olduğunda birbirine nasıl kenetlendiğinin, tüm fertleri ile tek yürek olarak içinde bulunduğu şartların güçlüğüne bakmaksızın canı pahasına tarihin akışını değiştirecek bir çok zafere nasıl imza attığının en büyük göstergesi olan Çanakkale Zaferi ile tüm dünya Çanakkale'nin geçilmez olduğunu öğrenmiştir" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminden de bahseden Başkan Fevzi Kılıç, "Nitekim Türk Milleti Çanakkale'de sağladığı birlik ve beraberliğin bu topraklarda daim kılınması konusunda devletin bekasını hedef alan her türlü saldırıya kararlılıkla karşı koymaya devam etmektedir. Bu azim ve kararlılıkla 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine karşıda ecdadımızın tıpkı Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda sergilediği ruhu bir kez daha yaşatan aziz milletimiz, bu şanlı ecdadın torunları olarak ecdadının yolunda yürüdüğünü göstermiştir. Çanakkale ruhu ile tüm kahramanlarımızın bizlere emaneti olan vatanımıza ebediyen aynı sadakat ve inançla sahip çıkmamız için bizlere güç verdiklerini belirterek Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılını gururla, vatan için gazi olanları şükranla ve şehit olmuş tüm kahramanlarımızın aziz ruhlarını sonsuz rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]