Ferizli Belediye Başkanı'na makam ziyareti

Türkiye  Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, SGK il müdürü Nurten Canbazoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Ferizli Esnaf odaları başkanı Bahattin Paşalı ve Ziraat odaları başkanları ile birlikte Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK’u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Soğuk,  ilçemizde üretimi sürmekte olan fındığın geleceği ile alakalı Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi BAYRAKTAR’a ilçemizde yaşanan fındıkta külleme hastalığı ile ilgili tehlikeler ile karşı karşıya kalınarak ilçemiz  fındık tarımında tehlikeye girebilir. Gerekli önlemlerin alınması gerektiğinin bilgisini aktardı. Ziraat odaları birliği genel başkanı Şemsi bayraktar ise Başkan SOĞUK’a bu konudaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ederek vatandaşlarımızın ne yapması gerektiği, Nasıl ilaçlama yapılarak bu hastalığı kontrol altına alınacağı ile ilgili bilgilendirmelerin yapılacağını, yetkililerin bu konuyu ele alarak çalışmalar başlatılacağını bildirdi.

Heyet makam ziyaretinden sonra İlçemize açılacak SGK için tahsis edilen yeri gezdiler. Başkan Soğuk. ‘’Ferizli Belediye Başkanı Olarak, SGK Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ve ekibine Müdürlük açılması için her türlü desteği vermeye hazırız. Ferizli ‘de SGK Müdürlüğü olması vatandaşlarımızın da işini kolaylaştıracaktır. O yüzden sonuna kadar destek vereceğim’’ dedi.
 
SGK Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ve Ekibi de Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk‘a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra Ferizli Ziraat odasının yaptırmakta olduğu odaya ait inşaatı gezdiler.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]