Ahmet Vuran, Esra Turan ile hayatını birleştirdi

“Sakaryalı” adlı dizinin Yapımcısı ve Yönetmeni, aynı zamanda birçok ulusal tvlerde oyunculuk yapan Ahmet Vuran, kendisi gibi Sakaryalı olan Kocaeli’nde özel bir firmada müdür yardımcılığı yapan Esra Turan ile Kocaali Bahçem Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem düğünle evlenerek, yuvasını kurdu.

Bakan yardımcısı ve Kocaali protokolü hazır bulundu

“Sakaryalı” adlı dizinin Yapımcısı ve Yönetmeni oyuncu Ahmet Vuran ve Esra Vuran çiftinin düğün törenine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Kocaali Kaymakamı Alper Balcı, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar katılan seçkin davetliler arasında yer alırken, filmde “Cevat Dayı” karakterini canlandıran Sakaryalı Yüksel Şenlikoğlu, “Tatar” karakteri canlandıran Ramazan Alemdar ve “Ateş Dağlı” karakterini canlandıran Vedat Öztürk’de yalnız bırakmadı.

Akif Yener sürpriz yaptı

Vuran ve Turan ailelerinin uzak ve yakından araba, dost ve komşularının hazır bulunduğu Esra & Ahmet Vuran çiftinin dillere destan cemiyetine katılan damadın yakın dostu Akif Yener; gecede genç çifte büyük bir sürpriz yaptı. Gecede; “Onun Adı Efsane Sakarya” “Ne Aşk Ne hayat” ve “Sakaryaspor 50. Yıl Marşı”nı seslendiren Sakarya’nın gözbebeği sanatçısı Akif Yener; şarkılarıyla da davetliler coşturarak, hoş bir egece yaşattı. Katılan tüm misafirlerine teşekküre eden çiçeği burnunda Esra & Ahmet Vuran çifti, düğünleri sonrasında balayına nereye gittiklerini ise sır gibi sakladı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]