Abdurrahman Dilipak Ferizliler ile buluştu

Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal Belediyecilik kapsamında konferanslar düzenlemeye devam ediyor. Gazeteci, yazar Abdurrahman Dilipak Ferizli Belediyesi’nin Karanfil Düğün Salonunda düzenlediği konferansta ‘’15 Temmuz’un Bilinmeyen Yönleri’’ konulu söyleşisini katılımcılara sundu.

Program 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Okunan İstiklal Marşının ardından Ferizli Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak’ın biyografisini anlatan video katılımcılara izletildi.

Programın selamlama konuşmasını yapan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ‘’Rabbim bizlere bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Abdurrahman Dilipak hocamızın derin bilgileri ışığında 15 Temmuzun bilinmeyen yönlerini hep birlikte dinleyeceğiz. Değerli Hocamızı ilçemize davet ettik. Yoğun programı olmasına rağmen bizleri kırmadığı ve vakit ayırdığı için teşekkür ederiz. Kendisinin derin bilgilerinden inşallah hep birlikte faydalanacağız. 16 Nisan halk oylamasında güçlü bir evet diyerek inşallah bu aziz milletimiz bir daha 15 Temmuzlar yaşamayacak,’’ dedi.

15 Temmuz yapılanmasının yıllara dayandığına vurgu yapan Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak 15 Temmuzun bilinmeyen yönlerini katılımcılara anlattı. Dilipak,’’FETÖ Terör örgütünün CIA ile doğrudan teması ilk 1978 yılında olmuştur. 15 Temmuz aslında bir milat olma özelliğine sahip. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeleyip milletimizin yeniden dirilişi olmuştur. Darbe direkten döndü. Erdoğan’ın kurtulması ve halkın sokağa çıkması ile tarihin akışı değişti. Darbe gerçekleşmiş olsaydı planlarını devreye sokacaklardı. Türkiye’de dehşet cinayetler işlenecekti. Liderimiz ve milletimiz Allah’ın yardımıyla darbe girişimini püskürttü. Gece 03.00 te planlanan girişim deşifre olunca erkene aldılar. Suçüstü oldular ve ne yapacaklarını bilemediler. Böyle bir şey beklemiyorlardı. Onların planına göre, o muhteşem halk desteği olmasaydı başka planları vardı. Ama her şey altüst oldu ve bu saatten sonra eski planlarına dayalı diğer planların hiçbirinin anlamı kalmadı. Aziz milletimizin muhteşem direnişi, darbeye karşı harekâtı yöneten liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve FETÖ Harekâtını yöneten komutanın, Şehit Ömer Halis Demir tarafından öldürülmesi bitti denilen darbeyi tersine çevirdi, dedi

Darbe başarılı olsaydı Türkiye’yi 3 başkente ayıracaklardı diyen Dilipak,’’ İstanbul birinci başkent olarak hilafet merkezi, Ankara küçükleştirilmiş ikinci başkent ve üçüncü olarak Adana NATO’nun BOB çerçevesinde 22 ülkede ki öncelikli sınır rejimi ve iktidar yapılarının görüşmesinin koordinasyon merkezi olacaktı. İçerde isyan çıkması durumunda ise öncelikle güneydoğudan PYD ve DAEŞ gibi terör örgütleri içeri sokularak Suriye kamplarında katliam yapmaları planlanmıştı, dedi.

Programın sonunda Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’a çiçek takdim etti. Abdurrahman Dilipak, çeşitli kitaplarından derlenen eserlerini imzalayarak katılımcılara hediye etti.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]