2009 Yılının Otomotiv Şampiyonu Fiat Oldu

Samtaş A.Ş satış müdürü Kerem Gür  yaptığı açıklamada Fiat'ın lider olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; "Merakla beklediğimiz Otomotiv Distribütörleri Derneği 2009 yılı toplam satış rakamlarını açıkladı ve bize güzel bir haber verdi bizde bunu tüm Sakaryalı tüketicilerimizle paylaşmak istedik" dedi.

2009 yılında Fiat olarak  toplamda  84bin 820 adet satış gerçekleştirerek rakip markaları geride bırakarak lider oldu.Toplam iç pazarda satışların %90’ını Bursa’daki fabrikasında üretilen araçlar oluşturuyor. Bu sayede Tofaş Türkiye'de üretim yapan global markalar arasında da toplam satışta yerlilik oranıyla da zirvede yer alıyor.

Ayrıca bağımsız kuruluşlarca yapılan müşteri memnuniyeti derecelendirmesinde de en yüksek memnuniyet oranına sahip ilk iki markadan biri Fiat oldu.
Tüm bu başarılar marka imajıyla 2009 yılında büyük bir artış gösterdi ve pazar payında en çok yükselen marka oldu.

Kerem Gür; "Çünkü biz Değerlerimizi unutmadık; iddialıyız söz verir başarırız, insana ve çevreye duyarlıyız, çevik bir takımız  tutkuyla çalışıyoruz, rekabetçiyiz fark yaratıyoruz; böylelikle 2009 yılını söz verdiğimiz gibi büyük başarılara imza atarak kapattık.Tüketicilerimizde bize inandı ve lider yaptı. Tüm Sakaryalı tüketicilerimizin bu konudaki desteğine Samtaş Ailesi olarak teşekkür ederiz" dedi.

 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]